ATENȚIE! Este posibil ca videoclipul să nu meargă dacă folosiți AdBlock!

Advertisement
Îţi place ?→ 


Advertisement

loading...

Advertisement
RECOMANDAT PENTRU TINE


Să nu o invitați pe această domnișoară la nuntă nicodata ! Toți invitații au și uitat de mireasă și de mire când ea a început să danseze atât de frumos, miscarile ei sunt nemaivaute

Puţini recunosc această MASINARIE, dar ea te poate ajuta să ajungi acasă sau la servici într-un timp cât mai scurt! – VIDEO

 • Uploaded 3 weeks ago in the category Romania

  portare (însemnând a purta sau a căra).

  Transportul este o activitate care a apărut odată cu existența omului.

  Limitele fizice ale organismul

  ...

  portare (însemnând a purta sau a căra).

  Transportul este o activitate care a apărut odată cu existența omului.

  Limitele fizice ale organismului uman în privința distanțelor ce puteau fi parcurse pe jos și a cantității de bunuri ce puteau fi transportate, au determinat, în timp, descoperirea unei game variate de căi și mijloace de transport.

  Transportul facilitează accesul la resursele naturale și stimulează schimburile comerciale.

  Sectorul transporturi are diverse aspecte.

  Simplificând și generalizând se poate discuta de trei mari ramuri: infrastructură, vehicule, gestiune:

  Infrastructura transporturilor, ce cuprinde toată rețeaua de transport (străzi, autostrăzi, căi ferate, canale navigabile, culoare de zbor, conducte etc.) și terminalele (aeroporturile, stațiile feroviare, autogările etc.).
  Vehiculele de toate tipurile: autovehicule, trenuri, vapoare etc., împreună cu toate aspectele ce țin de proiectare, construcție, diagnoză și exploatare a autovehiculelor, trafic rutier, management.
  Gestiunea transporturilor, de competența ingineriei transporturilor și ingineriei proiectării rețelelor și sistemelor de transport, ce are ca scop optimizarea sistemelor de transport, creșterea siguranței transporturilor, protejarea mediului etc.

show more show less
  Comments (0)